Video killed the radio star
Jumbo:
Radio logo reveal

Video killed the radio star
Jumbo:
Radio logo reveal

Jumbo is een Nederlandse keten van supermarkten van Jumbo Groep Holding B.V., die eigendom is van Stichting Administratiekantoor Van Eerd Groep Holding. Tussen 2005 en 2012 groeide Jumbo, mede door de overname van de supermarktketens Super de Boer en C1000, uit tot de op één na grootste supermarktketen van Nederland.

Het is de bedoeling dat Jumbo Radio gaat uitgroeien tot een volwaardig radiostation: met eigen dj’s, volop muziek en live-uitzendingen die worden verzorgd vanuit een radiostudio in Veghel. Muziek is het belangrijkste ingrediënt van Jumbo Radio. Na een onderzoek onder ruim 1.800 medewerkers en klanten over de muziek die zij graag in de supermarkt zouden willen horen, is een selectie gemaakt. Deze nummers worden nu uitgezonden op Jumbo Radio.

Voor de onthulling van het Jumbo Radio logo vroeg Communicatie Team ons om een animatie te maken. Het idee was dat het gewone Jumbo logo door omdraaiende vlakken veranderd in het Jumbo Radio logo. Dat is precies wat we gedaan hebben.

Hebben we jouw interesse gewekt?
Klant: Jumbo
Opdrachtgever: Communicatie Team
Sharing is caring
Sharing is caring
< previous     |     all cases     |     next >

Zullen we
Koffie drinken?

Ja? Maak dan gebruik van ons contact formulier zodat we zo snel mogelijk een afspraak kunnen maken
om eens praten met een kopje koffie, wij vinden dat ook altijd gezellig!

Zullen we
koffie 
drinken?

Ja? Maak dan gebruik van ons contact formulier zodat we zo snel mogelijk een afspraak kunnen maken om eens praten met een kopje koffie, wij vinden dat ook altijd gezellig!