Toevevoegde waarde
Rabobank:
Styling & teaser

Toegevoegde waarde
Rabobank:
Styling & teaser

De Rabobank is een Nederlandse bank die bestaat uit 112 (2014) onafhankelijke coöperaties die allemaal hun eigen bankvergunning van de Nederlandse Centrale Bank hebben gekregen. De Rabobank is onderdeel van de Rabobank Groep en beweert de grootste financiële dienstverlener in Nederland te zijn.

Effectgroep vroeg ons om het logo van een evenement te ontwerpen met als basis, de fundamenten van het bedrijf; ‘Persoonlijk verbinden met het gemeenschappelijke doel’ , ‘eigenaarschap’ , ‘vertrouwen’ en ‘wil om te verbeteren’. Ze wilden graag dat wij een stempel-achtig logo zouden ontwerpen met de vier fundamenten erop als toegevoegde waarde. Op het evenement zelf werden grote kolommen geplaatst die de fundamenten toonden, die wij overigens ook hebben ontworpen.

Naast het event logo vroeg Effectgroep ons ook om een teaser filmpje te maken voor het event. Het moest wel een beetje theatraal zijn. Nou, we denken dat we daar wel in geslaagd zijn.

Hebben we jouw interesse gewekt?
Klant: Rabobank
Opdrachtgever: Effectgroep
Sharing is caring
Sharing is caring
< previous     |     all cases     |     next >

Zullen we
Koffie drinken?

Ja? Maak dan gebruik van ons contact formulier zodat we zo snel mogelijk een afspraak kunnen maken
om eens praten met een kopje koffie, wij vinden dat ook altijd gezellig!

Zullen we
koffie 
drinken?

Ja? Maak dan gebruik van ons contact formulier zodat we zo snel mogelijk een afspraak kunnen maken om eens praten met een kopje koffie, wij vinden dat ook altijd gezellig!