Rotterdamse lekkernij
Koek & Pan
Promotion

Rotterdamse lekkernij
Koek & Pan:
Promotion

Koek & Pan is een zaakje in Rotterdam Waar ze de lekkerste, ambachtelijke pie’s, hartige taarten en pasteitjes maken. Naar eigen recept en lactose vrij. De jongste Rotterdamse lekkernij heet de Roffin, het is een bijzondere kruising tussen een croissant en een muffin. Hij is knapperig van buiten en zacht van binnen, niet te zoet en wordt bij aankoop pas gegarneerd.

Voor de lancering van jubileum Roffin nummer 52 en over het algemaan als een hommage aan de Roffin, wilde Koek & Pan een speciaal logo. Het logo moest een hoog pastry gehalte hebben en mooi prijken op een t-shirt.

Bij het jubileum moest er een poster komen met alle weken en smaken erop. Eigenlijk een soort kalender maar dan een hele lekkere. Per smaak staat er een afbeelding bij en wordt de Roffin beschreven. Van sommige was een goed foto beschikbaar en van sommigen niet. Het was dus nog een aardig karwei om er een mooi geheel van te maken.

Voor deze samenwerking hebben we ook nog een speciale Fine Art Print Series uitgebrachtt met het thema Pie-losophy. Drie prints die de liefde voor pie op de hak nemen. Deze prints zijn exclusief verkrijgbaar bij Art Now.

Hebben we jouw interesse gewekt?
Klant: Koek & Pan
Opdrachtgever: Koek & Pan
Sharing is caring
Sharing is caring
< previous     |     all cases     |     next >

Zullen we
Koffie drinken?

Ja? Maak dan gebruik van ons contact formulier zodat we zo snel mogelijk een afspraak kunnen maken
om eens praten met een kopje koffie, wij vinden dat ook altijd gezellig!

Zullen we
koffie 
drinken?

Ja? Maak dan gebruik van ons contact formulier zodat we zo snel mogelijk een afspraak kunnen maken om eens praten met een kopje koffie, wij vinden dat ook altijd gezellig!