Passion for the game
Alphabet:
Event identity

Passion for the game
Alphabet:
Event identity

Met Alphabet biedt BMW Group Business Mobility-oplossingen die voldoen aan specifieke bedrijfsvereisten en de grootste voordelen bieden: het aanbieden van fabrikant-onafhankelijke producten, op maat gemaakte services en end-to-end consulting voor alle merken en modellen.

Alphabet / BMW Group kwam naar ons toe met een speciale opdracht, ze wilden dat we het event logo zouden ontwerpen voor hun voetbaltoernooi. Elke 2 jaar sturen alle Europese Alphabet-landen een delegatie van hun beste voetballers om deel te nemen aan een toernooi. De winnaar organiseert de volgende editie van het EU Passion Soccer Tournament. Nederland won het vorige toernooi en moest de 2018 editie van het toernooi organiseren.

Het thema was: “Feel connected, enjoy playing”. We maakte het logo en de stijl die het thema belichamen. We hebben hiervoor tevens de key visual en banners gemaakt.

Hebben we jouw interesse gewekt?
Klant: Alphabet
Opdrachtgever: Alphabet
Sharing is caring
Sharing is caring
< previous     |     all cases     |     next >

Zullen we
Koffie drinken?

Ja? Maak dan gebruik van ons contact formulier zodat we zo snel mogelijk een afspraak kunnen maken
om eens praten met een kopje koffie, wij vinden dat ook altijd gezellig!

Zullen we
koffie 
drinken?

Ja? Maak dan gebruik van ons contact formulier zodat we zo snel mogelijk een afspraak kunnen maken om eens praten met een kopje koffie, wij vinden dat ook altijd gezellig!