No gutz, no glory!
Gutz:
Identity

No gutz, no glory!
Gutz:
Identity

Gutz is een bedrijf dat bekend staat om zijn “raw indoor and outdoor furniture”. Grote handgemaakte houten tafels, banken en stoelen. Met een grote schuur omgebouwd tot een showroom en een grote handgeschilderde mural is het één grote mancave.

Gutz kwam naar ons voor een naam die geschikt was voor hun bedrijf en een logo dat erbij past. De naam Gutz, heeft een echt mannelijk gevoel dat perfect past. Je kan het op zijn Nederlands uitspreken, dan is een guts natuurlijk één van die gereedschappen die je gebruikt bij houtbewerking. Maar op zijn Engels staat het natuurlijk voor de ballen die elke stoere man heeft.

Het logo heeft een rauw gevoel, vooral wanneer het op natuurlijk kraftpapier gedrukt of gestempeld is en wanneer het als brandstempel op de tafels en banken wordt toegepast.

Wanneer je bij Gutz de showroom binnen komt, treed je direct een andere wereld binnen. Rouwe indoor producten, hoge kwaliteit outdoor meubelen van hout en staal. Om het plaatje compleet te maken hebben we een custom mural gemaakt op locatie.

Hebben we jouw interesse gewekt?
Klant: JL Security
Opdrachtgever: JL Security
Sharing is caring
Sharing is caring
< previous     |     all cases     |     next >

Zullen we
Koffie drinken?

Ja? Maak dan gebruik van ons contact formulier zodat we zo snel mogelijk een afspraak kunnen maken
om eens praten met een kopje koffie, wij vinden dat ook altijd gezellig!

Zullen we
koffie 
drinken?

Ja? Maak dan gebruik van ons contact formulier zodat we zo snel mogelijk een afspraak kunnen maken om eens praten met een kopje koffie, wij vinden dat ook altijd gezellig!