Men need fuel!
Petrol Industries:
Mens lookbook

Men need fuel!
Petrol Industries:
Mens lookbook

Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van kleding en lederen riemen, gaat Petrol Industries helemaal over authenticiteit. Een robuuste en iconografische blik geworteld in werkkleding en duidelijk geïnspireerd door de Amerikaanse klassiekers. Ze streven er voortdurend naar, kleding die uitgesproken is in stijl en rijk aan materiaal en afwerking is te vervaardigen. Obsessieve aandacht voor detail resulteert in een product dat mensen die op zoek zijn naar een authentieke vintage stijl, aantrekt.

Samen met fotograaf Sean Mac Andrew hebben we de Zomer 2013 Mens Brochure evenals de Kids brochure gemaakt. De Mens Brochure werd geïnspireerd door ‘A Streetcar Named Desire’ in een 70’s look. Er zit erg veel tijd in alle foto’s, met veel uren photoshop werk, maar het resultaat is een samenhangend werk in 70’s stijl. Beide brochures werden gepresenteerd als een krant en zijn zeer goed ontvangen!

Hebben we jouw interesse gewekt?
Klant: Petrol Industries
Opdrachtgever: Sean Mac Andrew
Sharing is caring
Sharing is caring
< previous     |     all cases     |     next >

Zullen we
Koffie drinken?

Ja? Maak dan gebruik van ons contact formulier zodat we zo snel mogelijk een afspraak kunnen maken
om eens praten met een kopje koffie, wij vinden dat ook altijd gezellig!

Zullen we
koffie 
drinken?

Ja? Maak dan gebruik van ons contact formulier zodat we zo snel mogelijk een afspraak kunnen maken om eens praten met een kopje koffie, wij vinden dat ook altijd gezellig!