Lace 'm up!
Duke sneakers:
Identity restyle

Lace 'm up!
Duke sneakers:
Identity restyle

In de hoogtij dagen van de sneaker-gekte, was Duke Sneakers dé winkel in het hartje van Den Bosch, wanneer het ging om exclusieve sneakers en next level sportschoenen. Een must go to voor alle sneakerheadz.

Nadat Duke enige tijd een clean zakelijk logo had gehanteerd, wilden ze het oude logo nieuw leven inblazen en in ere herstellen. Met die reden hebben we het oude logo, dat gebaseerd was op een veter dat het woord Duke vormt, gerestyled. We hebben geprobeerd om meer ‘Schwung ‘ en diepte in de veter te krijgen en er een paar veter-einden in aan te brengen.

Omdat het nieuwe logo zo aansloeg werd ons gevraagd om het ontwerp op een New Era Snapback cap te zetten. Het resultaat mocht er wezen. In de 3D embroidery kwam het veter logo extra tot zijn recht!

Voor een hip-hop Event dat door Duke Sneakers gesponsord werd werd het logo ook nog op een t-shirt gezet. En dat nog met custom old school hip hop illustrations op de achtergrond. De b-boys rockten 'm letterlijk en figuurlijk!

Hebben we jouw interesse gewekt?
Klant: Duke Sneakers
Opdrachtgever: Duke Sneakers
Sharing is caring
Sharing is caring
< previous     |     all cases     |     next >

Zullen we
Koffie drinken?

Ja? Maak dan gebruik van ons contact formulier zodat we zo snel mogelijk een afspraak kunnen maken
om eens praten met een kopje koffie, wij vinden dat ook altijd gezellig!

Zullen we
koffie 
drinken?

Ja? Maak dan gebruik van ons contact formulier zodat we zo snel mogelijk een afspraak kunnen maken om eens praten met een kopje koffie, wij vinden dat ook altijd gezellig!