Huisje te huur?
Politie & Gemeente Rotterdam:
Explanation movie

Huisje te huur?
Politie & Gemeente Rotterdam:
Explanation movie

Gemeente Rotterdam is een grootstedelijke gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland en telt 641.326 inwoners (31 mei 2018, bron: CBS) op een oppervlakte van 319,35 km² (waarvan meer dan een derde water). Hiermee is de gemeente qua inwoners de op een na grootste gemeente van Nederland.

Goed nieuws uit Rotterdam kwam bij ons om een animatie gedeelte te maken voor een uitleg filmpje voor Politie en Gemeente Rotterdam. In dit voorlichtingsfilmpje worden verhuurders gewaarschuwd voor de gevaren waar zij mee te maken kunnen krijgen wanneer zij onzorgvuldig omgaan met het verhuren van hun woningen. Naast de animatie moest er ook een factsheet komen met een samenvatting.

Omdat de cast van de populaire tv-serie Flikken Rotterdam aan het filmpje mee heeft gewerkt, heeft het behoorlijk wat aandacht gehad. Leuk om hieraan meegewerkt te hebben!

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Klant: Politie & Gemeente Rotterdam
Opdrachtgever: Goed nieuws uit Rotterdam
Sharing is caring
Sharing is caring
< previous     |     all cases     |     next >

Zullen we
Koffie drinken?

Ja? Maak dan gebruik van ons contact formulier zodat we zo snel mogelijk een afspraak kunnen maken
om eens praten met een kopje koffie, wij vinden dat ook altijd gezellig!

Zullen we
koffie 
drinken?

Ja? Maak dan gebruik van ons contact formulier zodat we zo snel mogelijk een afspraak kunnen maken om eens praten met een kopje koffie, wij vinden dat ook altijd gezellig!