Good, better, best
Nexus:
Explanimation

Good, better, best
Nexus:
Explanimation

Nexus stimuleert het succes van distributeurs en leveranciers van auto- en vrachtwagenonderdelen over de hele wereld door lokale ondersteuning en innovatieve wereldwijde services te bieden. N! verstoort de automotive aftermarket met zijn gedurfde aanpak op basis van ondernemerschap, gemeenschap en innovatie.

MTC Brand Consult vroeg ons om een explainer video te maken voor Nexus. Met deze video wilden ze duidelijk maken wat de pakketen uit hun good-better-best assortiment inhouden zodat hun klanten weten wat de voordelen zijn en hoe ze deze pakketen kunnen aanbieden aan de consument.

Buiten de explanimation heeft MTC Brand Consult ons ook gevraagd om een 3D globe animatie voor Nexus te maken. DIt moest natuurlijk in Nexus Style. De animatie van een draaiende globe met verschillende eind posities werd gebruikt voor presentatie-doeleinden. Ook is deze te zien als intro in deze explanimation.

Hebben we jouw interesse gewekt?
Klant: Nexus
Opdrachtgever: MTC Brand Consult
Sharing is caring
Sharing is caring
< previous     |     all cases     |     next >

Zullen we
Koffie drinken?

Ja? Maak dan gebruik van ons contact formulier zodat we zo snel mogelijk een afspraak kunnen maken
om eens praten met een kopje koffie, wij vinden dat ook altijd gezellig!

Zullen we
koffie 
drinken?

Ja? Maak dan gebruik van ons contact formulier zodat we zo snel mogelijk een afspraak kunnen maken om eens praten met een kopje koffie, wij vinden dat ook altijd gezellig!