From L.A. to Pro
Pro Sport:
Key visual

From L.A. to Pro
Pro Sport:
Key visual

Pro Sport is een winkelformule. De winkels zijn jong, hip, sportief en innovatief. Ze hebben nu ongeveer 220 medewerkers en 30 winkels in Nederland.

Pro Sport kwam met de ‘From LA to Pro Campagne’ waar een special guest bij betrokken was. Deze speciale gast was Timor Steffens, runner-up van de Nederlandse ‘So you think you can dance’, hij werd uitgekozen als een back-up danser voor de Michael Jackson ‘This is it’ Tour. Het verhaal was dat Timor naar L.A. ging waar hij de laatste mode trends op zou pikken en deze naar Pro Sport zou sturen die deze in hun collection zouden opnemen.

Wie de special guest was, bleef een geheim en klanten moesten raden wie het was om een prijs te winnen! Dit vroeg om een Pro Sport ‘From L.A. to Pro’ teaser campagne. Er moest een geïllustreerde poster ontworpen worden (in 2 formaten), met de onherkenbare special guest en ‘From L.A. to Pro’ titel. Deze visual moest aansluiten bij de Pro Sport identiteit en follow-up-campagne met Timor Foto’s. De posters hingen mooi in de etalages en online was het ook erg goed geïmplementeerd!

Hebben we jouw interesse gewekt?
Klant: Pro Sport
Opdrachtgever: Pro Sport
Sharing is caring
Sharing is caring
< previous     |     all cases     |     next >

Zullen we
Koffie drinken?

Ja? Maak dan gebruik van ons contact formulier zodat we zo snel mogelijk een afspraak kunnen maken
om eens praten met een kopje koffie, wij vinden dat ook altijd gezellig!

Zullen we
koffie 
drinken?

Ja? Maak dan gebruik van ons contact formulier zodat we zo snel mogelijk een afspraak kunnen maken om eens praten met een kopje koffie, wij vinden dat ook altijd gezellig!