Met elkaar, voor elkaar!
Communicatie Politie Teamplan '22

Voor de Politie in Uden hebben we een welbekende saaie 50 slides PowerPoint presentatie mogen omzetten naar een duidelijke laagdrempelige uitleg animatie. In dit proces is Tonnie Teamplan geboren, de mascotte die staat voor de communicatie van het Teamplan. Tonnie zal vanaf nu alle communicatie met betrekking tot het Teamplan en de communicatiedagen brengen. Naast de animatie hebben we ook nog posters en roll-up banners 
met een illustratieve weergave van het Teamplan en niet te vergeten Tonnie mogen vormgeven, wat de communicatie compleet maakt. We zijn erg trots op het politie management team waarmee we deze uitdaging zijn aangegaan met een zeer krappe deadline en we zijn erg blij met het resultaat. De +160 geënthousiasmeerde politie collega’s bevestigen de effectiviteit van het filmpje.
Heb jij ook zo’n saaie 50 slides PowerPoint presentatie vol met droge informatie die je graag wat makkelijker te verteren maakt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
Voor de Politie in Uden hebben we een welbekende saaie 50 slides PowerPoint presentatie mogen omzetten naar een duidelijke laagdrempelige uitleg animatie. In dit proces is Tonnie Teamplan geboren, de mascotte die staat voor de communicatie van het Teamplan. Tonnie zal vanaf nu alle communicatie met betrekking tot het Teamplan en de communicatiedagen brengen. Naast de animatie hebben we ook 
nog posters en roll-up banners met een illustratieve weergave van het Teamplan en niet te vergeten Tonnie mogen vormgeven, wat de communicatie compleet maakt. We zijn erg trots op het politie management team waarmee we deze uitdaging zijn aangegaan met een zeer krappe deadline en we zijn erg blij met het resultaat. De +160 geënthousiasmeerde politie collega’s bevestigen de effectiviteit van het filmpje.
Heb jij ook zo’n saaie 50 slides PowerPoint presentatie vol met droge informatie die je graag wat makkelijker te verteren maakt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
Sharing is caring