Het verschil tussen
marketing, advertising 
en branding

Ik kom erachter dat behoorlijk wat mensen moeite hebben met de termen marketing, advertising en branding. Deze termen worden vaak door elkaar gehaald en dat is niet heel erg vreemd aangezien ze wel met elkaar te maken hebben en vaak ook afhankelijk zijn van elkaar. 
Wanneer ik het heel simpel wil uitleggen dan zeg ik: Marketing is hoe jij jezelf ziet, advertising is hoe jij je in het openbaar gedraagt en branding is hoe anderen jou zien. In het onderstaande filmpje proberen we het nog eens duidelijk uit te leggen.
Laat me weten of je er wat wijzer van bent geworden. Wanneer je er meer over wil weten, laat dan gerust een berichtje achter. 

Grtz,
Eelco van Baarle
Ik kom erachter dat behoorlijk wat mensen moeite hebben met de termen marketing, advertising en branding. Deze termen worden vaak door elkaar gehaald en dat is niet heel erg vreemd aangezien ze wel met elkaar te maken hebben en vaak ook afhankelijk zijn van elkaar. 
Wanneer ik het heel simpel wil uitleggen dan zeg ik: Marketing is hoe jij jezelf ziet, advertising is hoe jij je in het openbaar gedraagt en branding is hoe anderen jou zien. In het onderstaande filmpje proberen we het nog eens duidelijk uit te leggen.
Laat me weten of je er wat wijzer van bent geworden. Wanneer je er meer over wil weten, laat dan gerust een berichtje achter. 

Grtz,
Eelco van Baarle

Sharing is caring