Onthulling Kasteel d'Oultremont
Landgoed Steenenburg

Vorige week vrijdag is er een bijeenkomst geweest om stil te staan bij de restauratie en voltooing van kasteel d’Oultremont (buitenzijde is nu afgerond).

Dit werd gedaan met een verrassende en symbolische onthulling door burgemeester Willemijn van Hees en wethouder Mart van der Poel. Het oude wapen van Land van Ooit, de gekruiste zwanen hebben nu een permanente plek op het kasteel gekregen. Indien je ooit het kasteel gaat bezoeken, kijk vooral ook omhoog!
Verder zijn wij er trots op dat we tijdens deze bijeenkomst tevens de nieuwe identiteit van Landgoed Steenenburg mochten presenteren. We zijn erg blij met het eindresultaat en waren aangenaam verrast om te 
zien hoe succesvol het in zo'n korte tijd al was geïmplementeerd. We denken dat we met het team van Gemeente Heusden een mooie identiteit hebben neergezet waar we trots op kunnen zijn.
Vorige week vrijdag is er een bijeenkomst geweest om stil te staan bij de restauratie en voltooing van kasteel d’Oultremont (buitenzijde is nu afgerond). Dit werd gedaan met een verrassende en symbolische onthulling door burgemeester Willemijn van Hees en 
wethouder Mart van der Poel. Het oude wapen van Land van Ooit, de gekruiste zwanen hebben nu een permanente plek op het kasteel gekregen. Indien je ooit het kasteel gaat bezoeken, kijk vooral ook omhoog!
Verder zijn wij er trots op dat we tijdens deze bijeenkomst tevens de nieuwe identiteit van Landgoed Steenenburg mochten presenteren. We zijn erg blij met het eindresultaat en waren aangenaam verrast om te zien hoe 
succesvol het in zo'n korte tijd al was geïmplementeerd. We denken dat we met het team van Gemeente Heusden een mooie identiteit hebben neergezet waar we trots op kunnen zijn.
Sharing is caring