Office restyle
MCA Engineering

Voor het kantoor van MCA Nederland in Eindhoven mochten we een kleine restyle uitvoeren. Naast de restyle waren er vergaderruimtes waar de akoestiek een probleem was, ook dit hebben we opgelost. Elke vergaderruimte heeft de naam van een stad waar MCA een kantoor heeft. Dit, samen met 'engineering' hebben we als inspiratie gebruikt voor custom kunstwerken. Deze hebben we op extra dikke spieramen gemaakt zodat we op de achterzijde schuimrubbermatten konden plaatsen. Hierdoor is de akoestiek erg verbeterd.

Naast de verschillende vergaderruimtes zijn er ook twee Skype ruimtes. Deze hebben we geel en blauw geverfd en door middel van verschillende accessoires deze kleuren nog eens extra geaccentueerd. Om het kantoor nog meer de juiste vibe mee te geven, hebben we een candy wall geplaatst in de keuken en een LP speler met plaatjes om even te relaxen.

Hierbij een kleine impressie van het eindresultaat. MCA Engineering Nederland bedankt voor deze leuke opdracht!

Transloetjes van Fatboy, zitbal van VLUV, LP's van JensDo Records, custom kunstwerken via Art Now.
Voor het kantoor van MCA Nederland in Eindhoven mochten we een kleine restyle uitvoeren. Naast de restyle waren er vergaderruimtes waar de akoestiek een probleem was, ook dit hebben we opgelost. Elke vergaderruimte heeft de naam van een stad 
waar MCA een kantoor heeft. Dit, samen met 'engineering' hebben we als inspiratie gebruikt voor custom kunstwerken. Deze hebben we op extra dikke spieramen gemaakt zodat we op de achterzijde 
schuimrubbermatten konden plaatsen. Hierdoor is de akoestiek erg verbeterd. Naast de verschillende vergaderruimtes zijn er ook twee Skype ruimtes. Deze hebben we geel en blauw geverfd en door middel van verschillende accessoires deze kleuren nog eens extra geaccentueerd. Om het kantoor nog meer de juiste vibe mee te geven, hebben we een candy wall geplaatst in de keuken en een LP speler met plaatjes om even te relaxen. 
Hierbij een kleine impressie van het eindresultaat. MCA Engineering Nederland bedankt voor deze leuke opdracht! 

Transloetjes van Fatboy, zitbal van VLUV, LP's van JensDo Records, custom kunstwerken via Art Now.
Sharing is caring