Opening Ziva
Spanje

Voor de nieuwe winkel Ziva in Javea (Spanje) hebben wij de gehele huisstijl mogen maken. Ook hebben we een billboard en radio commercial gerealiseerd. De grote opening was afgelopen februari in het bijzijn van de 
burgermeester van Javea en mode ontwerper Addy van den Krommenacker. Ziva is het exclusieve verkooppunt van de Ready to Wear lijn van Addy van den Krommenacker in Spanje.
Voor de nieuwe winkel Ziva in Javea (Spanje) hebben wij de gehele huisstijl mogen maken. Ook hebben we een billboard en radio commercial gerealiseerd. De grote opening was afgelopen februari in het bijzijn van de 
burgermeester van Javea en mode ontwerper Addy van den Krommenacker. Ziva is het exclusieve verkooppunt van de Ready to Wear lijn van Addy van den Krommenacker in Spanje.
Sharing is caring